Dér Heni is a Pony Bar-t választotta

Léteznek pillanatok, amikor a rutin, a több száz, akár több ezer elkészült fonat és smink után is remegnek kezeink, izzad a tenyerünk. A Dér Henivel való munkánk éppen ilyen volt. Nagyon boldogan, ugyanakkor izgalommal telve érkeztünk a koncert helyszínére.
der-heni-pony-bar

Előkészítettük a kellékeinket a fonathoz, a sminkhez, a stylinghoz. Néhány perces párbeszéd után, mely így szólt közöttünk: Ti is izgultok? -Igen!, Mi van, ha nem fog tetszeni neki? Képesek vagyunk a 20-25 perc alatt, olyan munkára, hogy elégedett legyen Heni? Nem megyünk inkább haza? 😊😊😊

Mire a végére értünk volna a “para-partinknak”, hatalmas lendülettel, óriási mosollyal és üdvözlettel érkezett meg az énekesnő hozzánk. Gyors bemutatkozás után, teljes biztonsággal és bizalommal adta át magát nekünk. Ahogyan egy éjszakai koncerten elképzelni lehet, teljes félhomályban dolgoztunk… Leginkább az ösztöneinkre bíztuk magunkat és elképzelésünket. Megjegyezte: Csajok! Ez aztán a bizalom! Nem láttok semmit, de én teljes nyugalommal ülök és várom a végeredményt.

A húsz perc pillanatok alatt tovatűnt. Beszélgettünk, sztoriztunk, mintha ezer éve ismernénk egymást, mind a négyen. Elkészültünk! Sárkányfonat neonzöld póthajjal, füstös make-up és combcsizma a helyén.Jöhet a tükör…..éééés “wow hatás”. Egymásra néztünk elismerő szemekkel. Igen, tetszett a végeredmény. Mindenkinek!

„Ti egy igaz Beauty Team vagytok! Köszönöm!”

Megjegyezném, hogy innen született a kitelepülésünk elnevezése: Beauty & Party Team.

Majd néhány fotó, puszi, ölelés és irány a színpad. Az előadáson természetesen maradtunk, picit levezettük a felkérés óta összegyűlt energiákat.

Éjszaka, ahogy véget ért a buli, a hazafelé úton a következő e-mailt kaptuk Henitől, amely csodás üzenet a nap zárásaként:

“Profi kis csapat vagytok, egyből mélyvízbe lettetek dobva és szuperül megoldottátok..:)) Viszem a híreteket tovább.. és remélem dolgozunk is még együtt… Üdvözlettel: Heni”