Alakreform táborban a Pony Bar

“Hiszek a női erők varázsában”. Lehetőséget kaptunk, hogy szinesítsük Rubint Réka Alakreform táborát a szolgáltatásainkkal. Imádták a fonatokat, a hajformázásokat, a sminkeket és a stílustanácsadásokat is.
alakreform-ponybar

Nők. Nők, akik időt, energiát és lehetőséget  találnak arra, hogy töltődjenek. Vidámak, boldogok, kacagnak, mindemellett tornáznak, elfáradnak, együtt vannak, egymást húzzák és emelik.  Mindannyiukra igaz, hogy vannak nehéz napjaik és ugyanúgy milliónyi feladatnak kell eleget tenniük a mindennapokban.

De találtak egy helyet az Alakreform tábor keretein belül, amely tökéletes helyszín, hogy kikapcsolódjanak, hogy feltöltsék a hétköznapokban lemerült “elemeket”. Most ehhez a kikapcsolódáshoz, mi is hozzá tehettük az értékeinket. Velünk tartottak a sminkes partnereink is. Hatalmas szekrényekkel, konkrétan szekrényekkel érkeztek, melyek csordultig voltak szebbnél szebb és kiválóbb termékekkel a Peggy Sage és Mesauda mákáktól.

Elképesztő volt. Szemhéjpúderek, alapozók, ecsetek, rúzsok, pirosítók, szempillaspirálok és még sok-sok-sok női szemet gyönyörködtető  professzionális make up. Így a tanácsadások azonnal szemléltethetővé váltak és bármit ki tudtak próbálni. Ezen felül természetesen az esti partira is mindenki sminkben érkezhetett. 

Miközben az arcok szépültek, addig a hajak fonódtak, vagy épp hullámokba simultak. Szebbnél , szebb és izgalmasabbnál, izgalmasabb kérések is megvalósultak. Imádjuk a kihívásokat.

Amíg a nap le nem nyugodott, addig a színtanácsadás is helyet kapott. Új színek, új önismeret, új lendület. Kevesen tudták, hogy mi ez pontosan, mégis nyitottak voltak és imádták. 

Egész nap a táborozóké volt a főszerep. Elismerésként éljük meg, hogy meghívást kaptunk a következő táborokba is. Hiszen, aki egyszer kipróbálja, az többé nem tud ellenállni az érzésnek, hogy a nap róla szól. A Pony Bar küldetésének tökéletes helyszíne volt az Alakreform tábor. Bebizonyosodott, hogy valóban igaz ránk a bárhol és bármikor, amely köszönhető a partnereinknek és a mobilizált szolgáltatásainknak.

A nap végén kanapéba huppanva, egymásra nézve annyit mondtunk: “Te jó ég! Ez durva volt!” De bármikor újra ! 🙂