Ünnepi stílus-csillogás

Karácsony mindig másabb, mint az átlagos hétköznapok. Készülődünk, vágyunk rá, többet gondoskodunk, magunkra is több időt fordítunk. Ilyenkor előtérbe kerül a megjelenés, a nőiesség, a csillogás.
ponybar_karacsony_5

Karácsonykor különös gondot fordítunk arra, hogy ünnepi ízek kerüljenek az asztalra, ragyogó díszek a karácsonyfára, hangulatos gyertyák az ablakba. Az összhatás azonban csak akkor lehet tökéletes, ha a megjelenésünkre, az öltözködésünkre is ugyanannyi gondot fordítunk, mint a környezetünkre.

Nőként az ünnep jó alkalom arra, hogy legjobb formánkat hozzuk, legyünk kifinomultan elegánsak és ragyogjunk! Idén az ünnepi ragyogás, ruhák, kiegészítők mellett a haj és smink is fókuszt kapnak. A Pony Barokban csillogó glitterszálakkal, színes fonatokkal, hullámos fürtökkel és sminkkel is készülünk, hogy igazán különleges lehessen vendégeink megjelenése.  Játsszunk bátran a színekkel, formákkal. Ilyenkor megengedett, hogy legyünk bátrabbak, mint fényes nappal az utcán! Tavaly ilyen nem volt! A karácsonyfa alá rejtett ajándékok mellett a szépségünk is meglepetés lehet szeretteinknek. A közös szépítkezés nálunk, pedig plusz élmény-program a készülődés forgatagában.