Amikor a sapka és a fonott frizura kéz a kézben jár

Kócos, párától összeesett, unott frizura. A tél egyik velejárója. Ki gondolná, hogy a sapka és stílusos frizura mától kéz a kézben járhat?!
fonott-frizura-sapkaval

Biztosan neked is meg van az érzés , hogy itt a sapkaszezon , nem tudod mitévő legyél a hajaddal . Rögtön lelapul  vagy épp kócos lesz, amint a fejfedőt magadra veszed.

Szeretjük, vagy sem, a tél egyre inkább beférkőzik a mindennapjainkba. De nézzük a hideg, ködösen derűs oldalát 🙂 Amolyan Pony-módra 🙂

A frizura öltöztet, mely sokat hozzátesz a stílusodhoz, mint egy mutatós kiegészítő. Ám hiába a változatosan formálható hosszú haj, ha télen ki sem látszik a sapka alól, és bármit csinálsz vele, egyszerűen képtelenség, hogy érvényesülni tudjon a fejfedő alatt.  Az  egyik legnehezebb feladat, hogy olyan frizurákat találj, ami sapkában és anélkül is jól mutat. A idő hiányában, meg a pára miatt is, a bonyolult beszárítási módokat el is felejtheted, de így sem kell mindig ugyanúgy, szimplán kiengedve hordanod a hajkoronádat.  

És hogy mi a tökéletes választás?

A fonott haj. A szorosabb , erősebb fonatok jobban bírják a sapkával való érintkezést. Remek választás egy hátrafonott haj, koszorú-, vagy fejtető fonat. A lehetőségek tárháza kifoszthatatlan. Akár egy szép göndörítéssel, vasalással, még különlegesebbé varázsolhatjuk számodra. Használd ki te is, hogy van egy plusz, adott kiegészítőd, amely stílusodra és kedvedre formálható. Ne szomorkodj hát a védelmet nyújtó ruhadarab miatt. Egyszerűen csak dobd fel egy szuper Pony-kombinációval. Ha télen sem szeretnél ráunni a loboncodra, készítünk neked  kreatívan, gyorsan egy sapkaálló hajkreációkat.

Nincs más hátra: Fonasd be és fuss!

Írta: Tálas Martina