Pretty Women Nap, egy Csodanő tollából

Hisszük, hogy a küldetésünk és a női szépség ereje csodákra képes! Boldogok vagyunk, hogy nyitottan fogadjátok üzeneteinket és azt az értéket, amit a Pony Bar képvisel országszerte! Íme egyik Pretty Womenünk levele és érzései:
pretty-woman-day-atalakitas

“Hogy miért? Amiért valójàban belevágtam, ebbe a fotózásba, annak két oka is van. Az egyik az, hogy mindig is szerettem kipróbálni olyan dolgokat, amiket ezelőtt még nem tettem. A másik motiváció érzelmi alapú volt. És meg kell hagyni, erősebb is! Nem vagyok egy magas lány és emiatt a gyerekkorom megpecsételődött a sok bántás és kiközösítés miatt, ami egy hatalmas önbizalomhiányhoz vezetett. Akármikor tükörbe néztem sose voltam magammal elégedett (és azt hiszem, lehet ez már így is marad). Azonban lassan két éve elkezdtem edzésekre járni, a testem folyamatosan változik, elkezdtem sokkal nőiesebben öltözködni.  Összességében, már ezek is löktek kicsit az önértékelésemen. 

Emlékszem a pillanatra, amikor megláttam a PonyBar oldalán, hogy lehetőség van elmenni egy olyan napra, ami valóban csak „rólam és a nőies oldalamról” szól. Nem volt kérdés: “Ott a helyem!” Szerettem volna látni magam egy másik ”tükörben”. Abban a  tükörben, amiben a legtöbbet hozzák ki belőlem. Ági csodás sminkjének és stílusérzékének, valamint a Pony lányok szuper hajkészítésének köszönhetően, olyan képek készültek Rólam, ami az én önbizalomhiányomon sokat javítottak és azon is hogy elfogadjam magam. Fantasztikus érzés volt “így” látni magam. Aznap részem volt nevetésben, átéreztem milyen amikor másfél órán át pózolni kell. Imádtam, hogy én vagyok a középpontban és mindenki, a Ponyk és Zita, a fotós is a legjobbat akarják kihozni belőlem. 

Én azt gondolom, hogy ritka az, hogy ilyen lehetőséget kaphatunk. A PonyBarral Ági mindig pont erre törekszik, hogy mindig többet tudjon a nőknek nyújtani, kihozni belőlük a maximumot. A mai világban ezek kincset érnek. Úgy gondolom, hogy jár a nőknek az életben legalább egy nap, ami csak róluk szól. A Pretty Woman Nap pontosan ilyen. Csak Te és a reflektor. Amit pedig utána kapunk, azok csodás képek, amire büszkén tekinthetünk vissza több év múlva is, nem beszélve az élményről és a belső énünk fejlődéséről.

Emelett egy diéta előtt állok. Így van egy olyan érzésem, hogy lesz még egy ilyen napom csak más stílusban. Én biztos nem fogom kihagyni! Szükségünk van ezekre a különleges napokra és mivel a szivárvány bennünk él, ezért ezt meg kell mutatni és meg kell érezni! 🙂 “

Írta- Makkai-Barta Renáta

Reni sorai épp akkora élményt jelentenek nekünk, mint neki, amit tőlünk és a program által kaphatott! Tele van az életünk apró döntési lehetőségekkel! Rajtunk áll, hogy a Csinálom, vagy Nem csinálom irányába indulunk! Adjunk magunknak élményt, használjuk ki a pillanatokat! Munkánkban minden esetben arra törekszünk, hogy önélménnyel ajándékozzunk meg téged! Hisz a Szivárvány benned él! Ha szeretnéd, akkor megmutatjuk!

Greskó-Karlik Ágnes- a Pony Bar franchise tulajdonosa és megálmodója