Közös élmény a tudatosság fokán

Az elmúlt időszak, évek abszolút kiérdemelt jutalma lehet az idei év egyik “fogadalma”! A fogadalom, ami arról szól hogy minőségi időt tölthetsz magaddal, vele, a legfontosabbal!
kozos-elmeny-pony-bar

A Pony Bar szigetek egyik alapgondolata és -érzése, hogy legyen egy hely, ahol megpihenhetsz és a legszebb formádban állhatsz fel a székeinkből. Egy kedves menedék és egy hely, ahol látod a fényt az alagút végén, amikor azt érzed, másnak nincs ideje rád, amikor hirtelen jön egy meghívás, vagy rád tör az érzés: “Most megállok! Most feltöltődöm!”

Mindannyiunkban benne él a szépnek lenni akarás. Vágyunk az elismerésre, a dícséretre másoktól, de ami annál is fontosabb, önmagunktól!

Vendégkörünk és tapasztalataink bizonyítékok, hogy ez a vágy, már gyermekként is bennünk van. Kislányok és olykor kisfiúk is beülnek hozzánk és élménnyel gazdagodnak. Amellett, hogy valami különlegeset kapnak, mindenképp egy tanítás és tudatosság ez a szülőktől , hogy hagyják a gyermeknek megélni önmagát, kiteljesedni. Az élet fintora, hogy legtöbbször a gyermek igényeit helyezzük a magunké elé. Ez ösztön, de semmiképp nem tudatosság. Az esetek többségében neki kérsz időpontot, majd ha a stílusod és az igényed engedi a harmadik-negyedik alkalommal már mindkettőtöket a vendégeinknek tudhatunk. Így a Quick Beauty által olyan lehetőséget kaptatok, ahol együtt tölthettek ön- és közös élményt!

Gyermekként, ha visszagondolok, imádtam csodálni Édesanyám! Amikor csinosan öltözött, hazatért a fodrásztól, vagy miközben bordóra lakkozta körmeit az ebédlőasztalnál! Csodáltam, olyan akartam lenni, mint ő! Pont olyan! 

Mi történik, amikor az ösztön tudatossággal párosul?

Szülőként a követhető és másolható példa épp olyan kötelességünk, mint a jelenlét az első lépéseknél, az egészségükre figyelés és tanítás, vagy a reggeli elkészítése.

Amikor mindketten, vagy épp nagy család esetén, mind ránk bízzatok magatokat, az egy apró, de életre szóló pillanat. Egymásnak örülni, miközben magunkra is figyelhetünk. Az Életetek mesekönyvében ezek az erős érzések és momentumok benne lesznek. Pici, de fontos érzések ezek.

Csodálva látom a megannyi örömöt, amit adhatunk a hajfonat, hajformázások, smink és stílusszolgáltatások által. Tevékeny másfél évvel a hátunk mögött már nyugodt szívvel mondhatom, hogy a Pony Lányok  és köztetek egy íratlan megállapodás születik mindennap, ahol együtt  tanítunk neked és nekik. Egy olyan életszemléletet adunk, ami a felgyorsult és a megfeleléssel telt világban egy Szivárvány lehet a mindennapokban! 

-írta, Pony Mammy, Ági