Olvass tőlünk

ponybar-veszprem-karsza-beata

Pony Bar Veszprém. A döntéstől a mai napig

A veszprémi Pony Bar nyitásának döntését és eddigi tapasztalatait osztjuk meg veletek fantasztikus és szívét-lelkét adó franchise partnerünk, Bea soraiban. Azt gondoljuk ez érdekes lehet számodra, mint vendég, mint leendő szépülni vágyó, vagy épp leendő franchise partnerünk!

Elolvasom
kozos-elmeny-pony-bar

Közös élmény a tudatosság fokán

Az elmúlt időszak, évek abszolút kiérdemelt jutalma lehet az idei év egyik “fogadalma”! A fogadalom, ami arról szól hogy minőségi időt tölthetsz magaddal, vele, a legfontosabbal!

Elolvasom
pretty-woman-day-atalakitas

Pretty Women Nap, egy Csodanő tollából

Hisszük, hogy a küldetésünk és a női szépség ereje csodákra képes! Boldogok vagyunk, hogy nyitottan fogadjátok üzeneteinket és azt az értéket, amit a Pony Bar képvisel országszerte! Íme egyik Pretty Womenünk levele és érzései:

Elolvasom
ponybar_karacsony_5

Ünnepi stílus-csillogás

Karácsony mindig másabb, mint az átlagos hétköznapok. Készülődünk, vágyunk rá, többet gondoskodunk, magunkra is több időt fordítunk. Ilyenkor előtérbe kerül a megjelenés, a nőiesség, a csillogás.

Elolvasom
alakreform-ponybar

Alakreform táborban a Pony Bar

“Hiszek a női erők varázsában”. Lehetőséget kaptunk, hogy szinesítsük Rubint Réka Alakreform táborát a szolgáltatásainkkal. Imádták a fonatokat, a hajformázásokat, a sminkeket és a stílustanácsadásokat is.

Elolvasom
samson-haj

Emlékek őrei

Ez a történet a férfiról szól, aki menthetetlenül beleszeretett egy gyönyörű nőbe. Talán nem volt jóképű, talán kedves sem, de ajándékot kapott az istenektől, mellyel felülemelkedett az egyszerű embereken.

Elolvasom
der-heni-pony-bar

Dér Heni is a Pony Bar-t választotta

Léteznek pillanatok, amikor a rutin, a több száz, akár több ezer elkészült fonat és smink után is remegnek kezeink, izzad a tenyerünk. A Dér Henivel való munkánk éppen ilyen volt. Nagyon boldogan, ugyanakkor izgalommal telve érkeztünk a koncert helyszínére.

Elolvasom