Pony bar franchise

Légy te is Pony Bar stílussziget-üzemeltető!

Pályázd meg a lehetőséget, hogy a tied legyen a környék Pony Bar-ja! Írj nekünk!

Légy a sikereink részese, dolgozzunk együtt a márka ismertségének növelésén és tegyük trendivé együtt a gyors szépülést és a stílusos megjelenést!

Van egy mottóm: „Mutasd magad, mert az embereknek szükségük van a fényedre!”

Bármerre is sodort az életem ezidáig, egy dolog állandó volt: adni akartam az embereknek, akik hozzám fordultak tanácsért. Olyat adni, ami igazából bennük van, ami az övék, de csak ritkán, vagy egyáltalán nem találkoznak vele. A Csodaerejüket. Hiszek a női energiák varázsában és abban, hogy mindenki szép. Másként szép. Biztosan egyetértünk abban, hogy Nőnek lenni kihívás és küldetés is. Képesnek lenni megélni a valódi éned, pedig kiváltság. Négy éve foglalkozom a lélekkel, a stílussal, a színekkel, a megjelenéssel. Mindezek fontosságával és tudatos használatával. Egy tanácsadáson való részvétel minden esetben nagyobb döntési időt igényel, mint egy hajfonással meglepni magunkat. De a hatása ugyanaz. Boldogság, töltődés, büszke megjelenés és elismerő szavak, pillantások. Hiszen, aki ad magára, aki fordít magára időt, az több, az különlegesebb.

Aki kap, az utána adni is tud. Éppen ezekért az ok-okozatokért jött létre, a Pony Bar. Szigeteink jelenlétével, olyan igények törnek a felszínre és valósulhatnak meg bármikor, ami ott rejlik bennünk, nőkben. Egyediség, stílus, ápoltság, nőiesség. Ha pedig tovább folytatom, a mottóm, akkor mindannyiunk fényére szüksége van a környezetünknek és önmagunknak is. Így a Pony Bar lehet egy olyan “világítótorony”, melyből meríthet és hazavihet a látogató. Számomra az is érték, ha egyszer jön el valaki hozzánk, hiszen már azzal is több lesz. De a számok és a tapasztalatok bizonyítják, a pony-életérzés függőséget okoz és ragályos!

A víziónk, hogy a nagy Anya-sziget Miskolcról, osztódjon szét sok-sok kicsi szigetté, hogy minél többen élvezhessék jótékony hatását a mindennapokban.

Greskó-Karlik Ágnes, a Pony Bar brand tulajdonosa

Gresko-Karlik Agnes-Pony Bar2

Kézzel fogható statisztikánk induláskor:

Az indulási terveinkhez képest, már másfél hét után duplázódott a szükséges létszám. Három hajfonó lány dolgozott, heti negyven órában, kettő pedig húsz órában. Egy sminkesünk mellé szükségessé vált, plusz egy fő alkalmazása. Ez azt jelenti, a vendégek száma csupán tíz nap alatt nőtt nulláról, napi ‪tízre, majd újabb egy hét alatt, tízről tizennégyre átlagosan. Egy hónap alatt több, mint 500 vendég járt nálunk. Jelenleg hat hajfonó és két sminkes dolgozik a miskolci üzletünkben. Nyitás időpontja: 2020.08.01.

franchise-ponybar
franchise-ponybar-lehetoseg

Miért érdemes a Pony Bar Franchise rendszeréhez csatlakozni?

Kiépített marketing: már működő weboldal, design, promóciók, közösségi média

Szakmai képzések az első pillanattól

Országosan elismert rendezvényeken való részvétel

Elkötelezett, stabil háttértámogatás

Piaci árelőny: a már megszerzett kedvezményekkel juthatsz hozzá beszállítóink termékeihez

Kipróbált, már működő rendszer

Te vagy a mi Partnerünk, ha:

Szeretnél egy jól profitáló vállalkozást indítani, ahol megkapsz minden támogatást

Kellőképpen motivált vagy abban, hogy segíts másoknak a nőiességük megtalálásában

Nem szeretnél üzleti tervvel, marketinggel, vagy nem várt költségekkel bajlódni a vállalkozásod beindításához

Nincs időd hónapokat előkészülni, hogy vállakozásod elinduljon, hanem azonnal akarod. Csak a döntésedre és egy helyre van szükséged hozzá.

Számos rendezvényen részt szeretnél venni, ahol bővítheted az ismertséged

franchise-uzleti-lehetoseg...

Amennyiben az olvasottak alapján, érzed magadban a víziót és tudsz azonosulni a Pony Bar küldetésével, akkor tedd fel kérdéseidet, keress minket bizalomma!!